Tizenhetedszer!
AV Trend & Hifi Show - HECO, TEAC, ONKYO, MAGNAT, OEHLBACH
Házimozi - Hírek | 2016. 11. 14.

Már leírni is elképesztő, hogy immáron 17. alkalommal került megrendezésre az AV Trend & Hifi Show, ami pár éve költözött a Marriot hotelbe. Az idei évben is úgy gondoltuk, hogy érdemes termékeinket itt képviselni és megjelenni ezen a rendezvényen! Nézzétek, hogy mindezt hogyan valósítottuk meg!

Tovább...
Hír forrása: Hififutar

A modern klasszikus
HECO Direkt - Sztereó Sound & Vision teszt
Házimozi - Termék bemutató | 2016. 03. 24.

A HECO Direkt hangfal rögtön a bemutatása után meghódította a szaksajtót külföldön és számos újságban magasztalták képességeit, hangját, kifinomult, de mégis dinamikus megszólalását és persze gyönyörű megjelenését. Most eljött az idő, hogy a hazai szaksajtóban is bizonyítson ez a termék!

Tovább...
Hír forrása: Heco

A Bluetooth torony!
HECO Ascada Tower 600
Házimozi - Hírek | 2015. 10. 05.

A német HECO kínálatába még csak pár éve robbant be az ASCADA széria. Az okostelefonok és táblagépek gyors elterjedésével született meg a Bluetooth hangszórók kategóriája, amiben a HECO is meg akarta mutatni, hogyan is képzeli el mindezt a már megszokott magas HECO minőségben! Ennek gyümölcse a most bemutatott Ascada Tower 600!

Tovább...
Hír forrása: HECO

Direkt Neked!
HECO Direkt
Házimozi - Hírek | 2015. 09. 25.

A német HECO csúcs terméke régóta a The Statement, majd a finomított The New Statement volt, mindaddig, míg a múlt évben be nem robbant az új etalon, a Concerto Grosso! Erről a hangfalról tényleg szuperlatívuszokban lehet csak beszélni, viszont lényegesen kevesebbek számára elérhető ez hangminőség, hisz árban az elődjénél is egy lépéssel magasabbra került! Most azonban mindez megváltozott!

Tovább...
Hír forrása: HECO

HECO újdonságok az IFA-ról
Music Style 200F és 1000
Házimozi - Hírek | 2015. 09. 04.

A patináns német HECO márkát nem kell már bemutatni senkinek, hisz már 65 éve gyárt minőségi hangfalakat, melyek számtalan tesztben értek már el kiemelkedően jó eredményeket. A széles kínálatban a belépőtől egészen a High-End kategóriáig szinte mindent megtalálunk! 

Tovább...
Hír forrása: HECO

A vakteszt győztes HECO hangfal története!
HECO Music Style győzelem
Házimozi - Hírek | 2014. 11. 14.

Októberben részt vettünk az AV TREND és HIFI Show-n, amit Budapesten rendeztek meg a Mariott Hotelben. A rendezvényen bemutattuk a HECO újdonságait a nagyközönség részére igen nagy sikerrel.

Tovább...
Hír forrása: Hififutar.hu

HECO újdonságok a Hifi Show-n!
HECO Concerto Grosso, Celan GT, Ascada
Házimozi - Hírek | 2014. 10. 07.

A HECO az 2014-ben ünnepli fennállásának 65. évfordulóját. A német gyártó több újdonságot hoz el a 15. Audiovideo-Trend & Hifi Showra.

Tovább...
Hír forrása: HECO

HECO The New Statement a show-n!
Audio Video Trend & Hifi Show - AV Trend Show 2013
Házimozi - Hírek | 2013. 10. 31.

A HECO több mint 6 évtizedes fennállásának első napjától, a minőségi otthoni zenehallgatás filozófiájának élt. Az általuk alkalmazott technológiák már jól beváltak és többszörösen bizonyítottak. A széles körben elterjedt innovációi révén ismerhettük meg a selyem dóm magas sugárzót és a nagy színpadképű hangzást.

Tovább...
Hír forrása: HECO

HECO ASCADA 300BTX
Bluetooth prémium hangszóró, digitális erősitővel
Házimozi - Termék bemutató | 2013. 08. 29.

A HECO 1949 óta a tökéletes hangzás híve. Egyre nagyobb az igény a vezeték nélküli megoldásokra. A HECO az IFA show keretében mutatja be új fejlesztésű Bluetooth® hangfalát, az ASCADA 300BTX-et.

Tovább...
Hír forrása: Heco

Mi ott leszünk!
Hifi Station az AMTS-en - Tuning Show 2013 - macaudio, hertz, audison, heco, standartplast, phonocar, jvc, sony, clarion
Autóhifi - Hír ajánló | 2013. 03. 21.

Már csak egy-két nap, és kezdődik az év legnagyobb és legszínvonalasabb autós és hifi rendezvénye az AMTS, amit ezidáig Carstyling Tuning Show néven ismerhettünk meg. Aki csak számít a szakmában, az hazánkban ezen a rendezvényen próbálja megmutatni termékkínálatának, szolgáltatásainak legjavát, így erről természtesen a Hifi Station sem hiányozhat!

Tovább...
Hír forrása: Hifi Station

HECO IFA 2012
Házimozi és hifi újdonságok
Házimozi - Hírek | 2012. 10. 18.

Az idei évben is az IFA-n mutatta be több újítását a HECO. A hifisták és a kereskedők nagy érdeklődéssel várták ezt a találkozót, mivel itt találkoztak első körben, a nagy jövő előtt álló modellekkel. 1949-óta számos érdekes, különleges karakterű, de mindvégig kitűnő minőségű zenét biztosító hangfalakat gyártottak. A HECO dobozokat mindig nagy odaadással és a minőség iránti elkötelezettséggel tervezték és gyártották.

Tovább...
Hír forrása: Heco

HECO elismerés
Celan GT 702
Házimozi - Hírek | 2012. 03. 01.

Jól kezdődik az év a német székhelyű HECO Audio számára, ugyanis már az első pár hónap alatt rögtön bezsebelt néhány elismerést, melyhez most még egyet begyűjtött a Stereoplay magazinnak köszönhetően!

Tovább...
Hír forrása: Heco

HECO Ambient 5.1A
A forma és a funkció harmóniája
Házimozi - Termék bemutató | 2011. 11. 29.

A HECO Ambient 5.1A házimozi hangszóró rendszer a bizonyítéka, hogy a jó minőségnek és a kimagasló hangzásnak nem kell feltétlenül kell egymással ütköznie. A 4 kompakt szatellit hangfalat, a centert és a mélysugárzót számtalan módon lehet a szobában – kifejezetten diszkréten – elhelyezni. Ha alaposabban vizsgáljuk meg a hangfalakat, láthatjuk az alkotóelemek igen kifinomult minőségét. Mind az 5 hangszóró háza alacsony rezonanciájú alumínium ház, a szatellitek pedig 6 mm-es biztonsági üveg talppal rendelkeznek.

Tovább...
Hír forrása: HECO

A Celan széria új tagja
Heco CELAN GT
Házimozi - Termék bemutató | 2011. 11. 29.

A GT megjelölés a Harmadik generációs Celan-t jelenti, vagyis annak a hangfal családnak az újabb darabját, amelyik már a kezdetek óta elvarázsol minden audiofilt, szerte a világon. Megbízható alapkoncepció, folyamatos fejlesztések, és a végletekig átvizsgált alkotóelemek adják a Celan GT tökéletességét. A cél a fejlesztések során az volt, hogy növeljék a termék hangzásának dinamikáját és életszerűségét.

Tovább...
Hír forrása: Heco

Álom fehérben
Heco Aleva házimozi rendszer
Házimozi - Termék bemutató | 2011. 05. 31.

A németországi Heimkino Testmagazin 2011 júliusi számában megjelent HECO Aleva 5.1 házimozi összeállítás teszteredménye: "Outstanding" / "Kiváló" 1,1-es értékelés

Tovább...
Hír forrása: Heco
| 1 |

www.heco-audio.hu - HECO Audio Magyarország - 2015