HECO Tresor

|

HECO Tresor

Így is ismerheted: tresor, high-end, polcsugárzó hangfal, állványos hangfal, heco

High-End polcsugárzó, különösen szilárd külső kialakítással

Az ideális hangfal dobozt úgy tervezik, hogy annak alapja szilárd, nehéz és erős legyen, ahhoz, hogy a lehető legjobb teljesítményt biztosítsa. Ezek azok a fontos tulajdonságok, amiket beépítettük a HECO Tresor High-End kompakt hangsugárzójába. A Tresor külső háza nagyon erős MDF vázat- és magasfényű kivitelezést kapott. A burkolatot tovább erősíti a kabinet oldalaira került alumínium-falak, amelyek a kompakt hangsugárzót még erőteljesebb megjelenésűvé varázsolják. Maguk a hangszórók is szintén nagyon szilárdan vannak rögzítve a front felületen, összesen 22 csavarral. A dinamikus 30 mm-es szövet dóm Fluktus hullámformájú magas-sugárzó, egy alumínium előlapon helyezkedik el, amely optimalizálja a hangzás karakterisztikáját. A mélysugárzó öntött alumínium kosárban kapott helyet, és a hang előállításához egy könnyű HECO Kraft papírmembránt használtak fel. A Tresor megingathatatlan burkolata – a HECO-ra jellemző – nyugodt, higgadt, élénken zenei hangképet és gyönyörű stereo teret varázsol elénk. Az erős dobozkialakításnak köszönhetően, a rendkívül valósághű térábrázolás és az éles, pontos basszus különösen érvényesülni tudnak. Ezek miatt válik a HECO Tresor egy igazi High-End kompakt hangszóróvá, még a legínyencebbeknek is.

Igényes elektronikákhoz ajánlott.


HECO Tresor
HECO Tresor
HECO Tresor
HECO Tresor


Részletes specifikáció
 • High-End polcsugárzó, különösen szilárd burkolatban

  Az erős, alacsony rezonanciájú ház az alapja egy jó hangsugárzónak, amire építeni lehet. A kabinetnek nemcsak elég lég-térfogatot kell biztosítani a basszus-tartomány reprodukálásához, hanem ideálisan kell tartania a hangszórót, és biztosítani, hogy a zenei jelet tökéletesen – a nem kívánt rezgésektől mentesen szólaltassa meg. Az ideális hangsugárzó-ház ezért alakítottuk így ki – elvként követendő, amely tökéletesen megvalósult a HECO Tresor High-End kompakt hangsugárzónkban.

  Olya szilárd, mint egy széf

  A HECO Tresor háza alapvetően magas-fényű és nagyon erősen felépített MDF testből áll. Ez elég lenne a legtöbb high-end hangsugárzó számára, de a HECO Tresor-ral még tovább mentünk. A hatalmas oldalfalak vannak leginkább kitéve a nem kívánatos rezgéseknek, épp ezért, kimondottan erre a hangsugárzóra kifejlesztett speciális alumíniumprofil segítségével, további megerősítést kaptak. A két öntvényréteget többszörösen rögzítettük és az MDF házban speciális, finom pórusú habból készült csillapító elemekkel egészítettük ki. Ez a szilárd anyagkeverék – a súlyos 8,2 kg-os – HECO Tresor házának nyugalmát biztosítja, és megalapozza a két hangsugárzó nagy pontosságú működését.

  HECO hangszóró tökéletes környezetben

  Az a tény, hogy a két hangsugárzó külsejét kifejezetten a HECO Tresor számára tervezték és koordinálták, jól látható a rengeteg csavar felhasználásából. Annak érdekében, hogy a két precíziós hangkeltő teljes mértékben kiteljesedjen a működésüket illetően, a magas-sugárzó 10 darab -, míg a közép-mély meghajtó 12 darab csavarral van igen erősen rögzítve. Technológiai értelemben a két-utas hangfal, a HECO laboratórium összes finomságából örökölt valamit. A magas-sugárzó tömör alumínium elülső panelje a számítógéppel optimalizált Fluktus geometriájú lett, amely tökéletesíti a 30 mm-es selyem dóm hang-szórási jellemzőit. A mély-közép hangszóró öntött alumínium kosárral rendelkezik. Számos szellőzőnyílás van a membrán hátoldalán, ahol el kell kerülni a kompressziós és áramlási veszteségeket. A hangképzésért az igen könnyű HECO kraft papír membrán felel. A nagyteljesítményű lengőtekercs és az erőteljes mágneses meghajtó rendszer tökéletesen kordában tarja a doboz összes elemét.

  Pontosság, muzikalitás és relaxáció

  A HECO Tresor szilárd kialakításával és a legkifinomultabb hangszóró-technológiával ideális feltételeket biztosít a lehető legjobb hangminőség eléréséhez. Az a tény, hogy a kompakt hangsugárzó ezt az ígéretet komolyan veszi, érdekes módon nem csak arra összpontosít, hogy az alap-, jó hangkeltési tulajdonságokat mutassa be, hanem nagy figyelmet fordít a kiegyensúlyozottságra, a tonalitásra és a finom részletekre. A HECO Tresor, rendkívül realisztikus, élettel-teli és stabil térábrázolást hoz létre. A basszus reprodukciója – ami minden hangsugárzó kritikus ellefele lehet – teljesen éles és pontos. Technológiáinknak köszönhetően, a Tresor bemutatja azokat az erényeket is, amelyeket a HECO tulajdonosai nagyra értékelnek az egész világon: rengeteg részletet, valamint még több zenei élvezetet.
 • 2 utas hangfalpár
 • 3 cm-es új fejlesztésű Fluktusz selyemdóm magassugárzó
 • 5.25" colos öntött alumínium kosaras Kraft papír közép-mélysugárzó
 • 80/140W teljesítmény
 • Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 Wattól
 • Frekvencia átvitel: 35-40.000 Hz
 • 4-8 Ohm impedancia
 • Érzékenység: 90dB
 • Magas minőségű aranyozott alumínium csatlakozók
 • Oehlbach márkájú belső kábelezés
 • Hátlapi Bass reflex nyílás
 • Vágási frekvencia: 3.500Hz
 • Szín: zongora lakk fekete front. és Titánium oldalsó kabinet
 • Súlya: 8.2 Kg • www.heco-audio.hu - HECO Audio Magyarország - 2015